Η PEOPLECERT εξαγόρασε την πιστοποίηση City & Guilds και εισέρχεται δυναμικά στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών

Δελτίο Τύπου 


Η PEOPLECERT εξαγόρασε την πιστοποίηση City & Guilds και εισέρχεται δυναμικά στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσώνΣτην εξαγορά των δικαιωμάτων της πιστοποίησης γνώσεων της αγγλικής γλώσσας (ESOL) City & Guilds, του μεγαλύτερου βρετανικού οργανισμού πιστοποίησης, προχώρησε ο όμιλος PEOPLECERT ενισχύοντας την  παρουσία του στη διεθνή αγορά.

Με την εξαγορά της πιστοποίησης City & Guilds, η PEOPLECERT εδραιώνει διεθνείς συνεργασίες και εξασφαλίζει τη διείσδυση στην αγορά πιστοποίησης και αξιολόγησης γνώσεων ξένων γλωσσών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την αγγλική γλώσσα μαθαίνουν περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια σπουδαστές, ενώ περίπου, 5 εκατομμύρια πιστοποιούν το γνωστικό τους επίπεδο τόσο στο γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο.

Ο όμιλος PEOPLECERT, ως διεθνούς αναγνώρισης φορέας πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και δίκτυο εξεταστικών κέντρων που προσεγγίζει παγκοσμίως τα 10.000,  σχεδιάζει να αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες πιστοποίησης στον τομέα της γλωσσομάθειας, αξιοποιώντας τις βραβευμένες, καινοτόμες τεχνολογίες, τις οποίες αναπτύσσει.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η εξαγορά αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να διεισδύσουμε στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών. Για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε στην ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας της PEOPLECERT Qualifications Ltd, με έδρα το Λονδίνο.”  δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT και υπογράμμισε ότι: 

“Οι νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η PEOPLECERT, όπως το σύστημα «online proctoring», θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μία νέα προσέγγιση στη διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές και τους εξεταζόμενους να δίνουν εξετάσεις, όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να έχoυν υπολογιστή και ίντερνετ”.  

Σχετικά με την PEOPLECERT
H PEOPLECERT διενεργεί εξετάσεις σε 150 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να προωθήσουν την καριέρα τους και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Η PEOPLECERT προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά. Με εξετάσεις που είναι διαθέσιμες σε 24 γλώσσες, ευέλικτα και ασφαλή εξεταστικά συστήματα, καινοτόμες λύσεις και Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που  λειτουργεί 24/7/365, η PEOPLECERT στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων για την επίτευξη των στόχω τους. www.peoplecert.org